Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Συνάντηση Βελγίου Αθηναγόρα με τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο Kourieh

belgiou-2.JPG

Τον Πανιερώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Γεώργιο Kourieh, Πατριαρχικό Επίτροπο της Συροϊακωβιτικής Εκκλησίας, δέχτηκε στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας, σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.
Ο Πανιερώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Γεώργιος, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως τα νέα του καθήκοντα στο Βέλγιο, τη Γαλλία και το Λουξεμβούργο, συνοδευόμενος από τον π. Sabri Aydin και ένα λαϊκό μέλος της Εκκλησίας τους, έκαναν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα για να γνωριστούν προσωπικά.
Η συνάντηση διεξήχθηκε σε φιλικό κλίμα και αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα των Εκκλησιών.
Να σημειωθεί ότι ο Πανιερώτατος Αρχιεπίσκοπος είναι πτυχιούχος και διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διετέλεσε κοσμήτωρ του Θεολογικού Σεμιναρίου Mor Ephrem στη Saidnaya της Συρίας.
Ενθρονίστηκε Πατριαρχικός Επίτροπος της Συριακής Εκκλησίας στις 5 Μαρτίου 2017.
belgiou 1

1 σχόλιο :

  1. ΑΧ ! ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ . ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ. (ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com